Winkelwagen Geen producten

iPhone 5 reparatie Amersfoort

iPhone 5 reparatie

Bent u opzoek naar een iPhone 5 reparatie? Een barst in het scherm of een iPhone 5 batterij die snel leeg gaat doet. Onze telefoon reparatie winkel in Amersfoort is de plek om uw iPhone te repareren. iPhone 5 scherm reparatie, waterschade behandeling of zelfs het behuizing van een iPhone 5 vervangen. Wij kunnen het allemaal.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

30 minuten reparatie service

Wij begrijpen als geen ander dat u tegenwoordig niet meer zonder uw iPhone kan. Een kapotte iPhone 5 scherm is vervelend, maar dankzij de ervaring van onze reparateurs hoeft u niet lang op uw reparatie te wachten. Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 30 minuten te verrichten. U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons naar binnen lopen voor een reparatie. Bovendien ontvangt u op de reparatie 6 maanden garantie.
 

 

iPhone 5 waterschade behandeling
Ook wanneer uw iPhone 5 waterschade heeft opgelopen kunt u deze bij ons langsbrengen voor reparatie. Met onze professionele waterschade apparatuur is de kans groot dat wij uw iPhone 5 kunnen behandelen. Voor een iPhone waterschade behandeling rekenen wij €29.95. Als uit dit onderzoek blijkt dat bijvoorbeeld ook de batterij vervangen moet worden, dan zullen wij dit van te voren met u communiceren.
 
Telefoon reparatie winkel Amersfoort
Staat uw iPhone reparatie niet in het bovenstaande rijtje of heeft u een andere vraag? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.
 

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 033-466 91 00 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop