Winkelwagen Geen producten

iPhone 5s reparatie Amersfoort

iPhone 5s reparatie Amersfoort

Als uw iPhone 5s een defect heeft, bijvoorbeeld een kapotte scherm na een valpartij. Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een iPhone 5 reparatie. In onze telefoon reparatie winkel in Amersfoort hebben wij ruime voorraad aan onderdelen iPhone onderdelen. Hierdoor kunnen wij u iPhone direct repareren terwijl u erop wacht.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Zonder afspraak naar binnen lopen gedurende onze openingstijden.

Wij zijn elke dag tot 20:00 geopend. U kunt gedurende onze openingstijden zonder afspraak binnen lopen voor een reparatie.
 

Reparatie op afspraak.

Veel voorkomende reparaties zijn: iPhone 5s scherm reparatie, iPhone 5s batterij vervangen. Dergelijke reparaties kunnen wij binnen maximaal 30 minuten verrichten. Een ander veel voorkomende klacht bij de iPhone 5s is dat deze soms niet goed oplaadt. Dit heeft meestal te maken met een defecte oplaadpunt. Bij deze reparatie schroeven wij uw iPhone 5s display open waarna wij de hele oplaadconnector vervangen. Heeft u toch liever een afspraak? Dat kan uiteraard ook. Als u ons vooraf belt dan kunnen we een tijdstip afspreken voor uw reparatie die u het beste uitkomt.

Ophaal service

Een ander optie die wij bieden is onze ophaal service. Stel u heeft een iPhone 5s met een kapotte glas, maar u bent niet in de gelegenheid om deze bij ons langs te brengen voor reparatie. In dat geval kunt u ons bellen. Wij halen uw iPhone 5s op, repareren deze, en brengen deze weer naar u toe. U hoeft er letterlijk niet de deur voor uit. U betaalt ook pas achteraf wanneer uw toestel gerepareerd is.
iPhone 5s reparatie Amersfoort opsturen
Ten slotte kunt u uw iPhone opsturen voor reparatie. Hoe dit in zijn werk gaat? U stuurt uw toestel samen met onze opstuur formulier naar ons adres op. Op het formulier kunt u beschrijven welke iPhone reparatie u wilt. Zodra uw iPhone bij ons binnen is gaat één van onze reparateurs ermee aan de slag. Wij zullen u altijd van te voren op de hoogte houden van de kosten. Zodra uw smartphone  gerepareerd is sturen wij deze per pakket post weer terug naar uw adres.
 
Hieronder ziet u een lijst met onze iPhone 5s reparatie tarieven. Alle prijzen zijn incusief BTW en montage. Verder hanteren wij een No cure No pay policy. Als wij uw toestel niet kunnen repareren, dan betaalt u niets. Een enkel uitzondering hierop is de iPhone 5s waterschade behandeling. Voor deze waterschadeonderzoek rekenen wij €29.95.

 

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 033-466 91 00 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop