Winkelwagen Geen producten

iPhone 6 plus reparatie Amersfoort

iPhone 6 plus reparatie Amersfoort

iPhone 6 plus laten vallen, met als gevolg een kapotte iPhone 6 plus scherm of een barst in het glas? Voor een iPhone 6 plus scherm reparatie of een andere reparatie, zoals een waterschade behandeling bent u bij onze winkel in Amersfoort op het juiste adres.

Wij begrijpen dat een kapotte iPhone 6 plus snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij onze 30 minuten reparatie service aan. Wat uw defect ook is, bijvoorbeeld een
iPhone 6 plus camera reparatie, display reparatie of home button reparatie. Wij kunnen deze in de meeste gevallen binnen 30 minuten repareren.

Hieronder ziet u de prijsoverzicht van de iPhone 6 plus reparaties die wij bieden. Staat het defect van uw iPhone 6 plus er niet bij dan kunt u ons altijd bellen.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

IPhone 6 plus reparatie werkwijze

Wanneer u uw defecte iPhone 6 plus bij ons langsbrengt voor een reparatie dan kunt u genieten van verschillende voordelen. Zo proberen wij altijd zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten toe. Zodoende zullen wij u ten alle tijden informeren over de kosten van de reparatie voordat wij met uw iPhone 6 plus aan de slag gaan. Pas als u akkoord gaat met de afgesproken prijzen zullen wij uw iPhone repareren. Verder hanteren wij een No Cure No Pay beleid. Dit houdt in dat u absoluut niets betaalt als uw toestel niet gerepareerd wordt.  U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken. In dat geval kunt u ons bellen op 033 46 69 100 of 06 59 333 052. Wij zullen ervoor zorgen dat u meteen geholpen wordt door één van onze reparateurs.

 

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 033-466 91 00 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop