Winkelwagen Geen producten

Samsung Galaxy S4 Scherm Glas Reparatie

Samsung Galaxy S4 Scherm Glas Reparatie
Samsung Galaxy S4 Scherm Glas Reparatie
0 Reviews | Review toevoegen
Samsung Galaxy S4 Scherm Glas Reparatie Amersfoort
€ 144,95
Prijs per reparatie
Aantal: 
Bestellen
 

Samsung Galaxy S4 scherm reparatie

Smart Repair Store in Amersfoort is de speciaalzaak als het gaat om de Samsung Galaxy S4 scherm reparatie. Heeft u uw Samsung Galaxy S4 laten vallen, waardoor uw Samsung Galaxy S4 scherm beschadigd is? Wij kunnen uw Samsung Galaxy S4 scherm repareren. Dit doen wij door uw defecte Samsung Galaxy S4 scherm te vervangen met een nieuwe. Onze tarieven zijn de laagste van de regio Amersfoort en bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie.

Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Voor klanten in de regio van Amersfoort, Hoogland, Soest, Soesterberg, Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Woudenberg, Scherpenzeel, Zeist, Baarn, Barneveld, Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede bieden wij geheel gratis een ophaal en retourservice aan.

Hoe herkent u een beschadigde Samsung Galaxy S4 scherm.
  • Gebroken glas
  • Barst in het glas
  • Lijnen in het display
  • Zwarte inktvlekken 
  • Donker of geen beeld

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw Samsung Galaxy S4 scherm vakkundig gerepareerd wordt. Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, waardoor wij de reparatie direct kunnen verrichten terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel achter te laten, en deze op een latere tijdstip op te halen. In dat geval kunt u geheel gratis gebruik maken van een leentoestel. 
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop