Winkelwagen Geen producten

iPhone 5 reparatie Amersfoort

iPhone 5 reparatie

Bent u opzoek naar een iPhone 5 reparatie? Een barst in het scherm of een iPhone 5 batterij die snel leeg gaat doet. Onze telefoon reparatie winkel in Amersfoort is de plek om uw iPhone te repareren. iPhone 5 scherm reparatie, waterschade behandeling of zelfs het behuizing van een iPhone 5 vervangen. Wij kunnen het allemaal.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...

30 minuten reparatie service

Wij begrijpen als geen ander dat u tegenwoordig niet meer zonder uw iPhone kan. Een kapotte iPhone 5 scherm is vervelend, maar dankzij de ervaring van onze reparateurs hoeft u niet lang op uw reparatie te wachten. Wij streven ernaar om alle reparaties binnen 30 minuten te verrichten. U kunt zowel met als zonder afspraak bij ons naar binnen lopen voor een reparatie. Bovendien ontvangt u op de reparatie 6 maanden garantie.
 

 

iPhone 5 waterschade behandeling
Ook wanneer uw iPhone 5 waterschade heeft opgelopen kunt u deze bij ons langsbrengen voor reparatie. Met onze professionele waterschade apparatuur is de kans groot dat wij uw iPhone 5 kunnen behandelen. Voor een iPhone waterschade behandeling rekenen wij €29.95. Als uit dit onderzoek blijkt dat bijvoorbeeld ook de batterij vervangen moet worden, dan zullen wij dit van te voren met u communiceren.
 
Telefoon reparatie winkel Amersfoort
Staat uw iPhone reparatie niet in het bovenstaande rijtje of heeft u een andere vraag? Bel ons dan gerust. Onze medewerkers staan u graag te woord.
 


Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop