Winkelwagen Geen producten

iPhone 6 Reparatie Amersfoort

Mobico Repair is dé specialist van Amersfoort en omstreken als het gaat om iPhone reparatie. Onze ervaren reparateurs voeren uw iPhone 6 reparatie uit terwijl u erop wacht. Bovendien krijgt u 6 maanden garantie op alle iPhone 6 reparaties de wij uitvoeren.Weergave:
 


Bezig met laden...

iPhone 6 reparatie klaar terwijl u wacht.

Veel voorkomende iPhone 6 reparatie is de scherm. Door het grote lcd scherm van de iPhone 6 komt het vaak voor dat de scherm kapot gaat bij een val. Wij kunnen u iPhone 6 scherm repareren in onze winkelruimte in Amersfoort. Dit doen wij door het gehele display inclusief glas lcd te vervangen. Bovendien kunnen wij deze iPhone 6 scherm reparatie binnen 25 minuten verrichten. Andere klachten die wij vaak tegen komen zijn dat de iPhone 6 niet meer goed oplaadt en of het frame van de iPhone 6 gebogen is. Ook voor deze klachten en meer hebben wij een gepaste reparatie. U kunt zonder afspraak langs komen in onze reparatie winkel in Amersfoort.

Wij werken uitsluitend met vaste prijzen. Zodoende zullen wij u altijd van te voren informeren over de kosten van de reparatie. Pas nadat u akkoord gaat met de prijs beginnen wij aan de reparatie. Mochten de kosten meer zijn dan van te voren afgesproken bijvoorbeeld omdat er meer kapot is of vervangen moet worden (dit is soms het geval bij waterschade reparatie), dan zullen wij u altijd van te voren erover inlichten. Wij zorgen ervoor dat u in geen enkel geval voor een verassing komt te staan

 
Werkwijze iPhone 6 reparatie
Wij streven ernaar om onze klanten optimaal te bedienen. Zodoende hanteren wij een no cure no pay policy. Dit houdt in dat u niets hoeft te betalen als uw iPhone niet gerepareerd wordt.
Waterschade reparatie Amersfoort.

Inmiddels hebben wij een reputatie opgebouwd als waterschade reparatie specialist van Amersfoort. Is uw iPhone 6 in de wc gevallen of heeft deze andere waterschade en gaat uw toestel niet meer aan. De kans is heel groot dan wij deze alsnog kunnen repareren. Bij waterschade is het belangrijk dat u het toestel niet oplaad. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken. Hoe langer u wacht met een waterschade toestel hoe kleiner de kans is dat deze gerepareerd kan worden. Wacht daarom niet te lang en kom tijdig bij ons langs met uw iPhone.
 
Staat uw iPhone 6 reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op via 033 46 69 100 of 06 59 333 052 mailen naar
info@mobico-repair.nl kan natuurlijk ook.

 


Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop