Winkelwagen Geen producten

iPhone 6 plus reparatie Amersfoort

iPhone 6 plus reparatie Amersfoort

iPhone 6 plus laten vallen, met als gevolg een kapotte iPhone 6 plus scherm of een barst in het glas? Voor een iPhone 6 plus scherm reparatie of een andere reparatie, zoals een waterschade behandeling bent u bij onze winkel in Amersfoort op het juiste adres.

Wij begrijpen dat een kapotte iPhone 6 plus snel gerepareerd moet worden. Daarom bieden wij onze 30 minuten reparatie service aan. Wat uw defect ook is, bijvoorbeeld een
iPhone 6 plus camera reparatie, display reparatie of home button reparatie. Wij kunnen deze in de meeste gevallen binnen 30 minuten repareren.

Hieronder ziet u de prijsoverzicht van de iPhone 6 plus reparaties die wij bieden. Staat het defect van uw iPhone 6 plus er niet bij dan kunt u ons altijd bellen.

 


Weergave:
 


Bezig met laden...

IPhone 6 plus reparatie werkwijze

Wanneer u uw defecte iPhone 6 plus bij ons langsbrengt voor een reparatie dan kunt u genieten van verschillende voordelen. Zo proberen wij altijd zo transparant mogelijk te zijn naar onze klanten toe. Zodoende zullen wij u ten alle tijden informeren over de kosten van de reparatie voordat wij met uw iPhone 6 plus aan de slag gaan. Pas als u akkoord gaat met de afgesproken prijzen zullen wij uw iPhone repareren. Verder hanteren wij een No Cure No Pay beleid. Dit houdt in dat u absoluut niets betaalt als uw toestel niet gerepareerd wordt.  U kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken. In dat geval kunt u ons bellen op 033 46 69 100 of 06 59 333 052. Wij zullen ervoor zorgen dat u meteen geholpen wordt door één van onze reparateurs.

 


Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop