Winkelwagen Geen producten

iPhone 5s Achter Camera Reparatie

iPhone 5s Achter Camera
iPhone 5s Achter Camera Reparatie
0 Review | Review toevoegen
iPhone 5s Achter Camera reparatie
€ 39,95
Prijs per reparatie
 

 

iPhone 5s Achter Camera Reparatie

Smart Repair Store is dé Smartphone reparatie winkel van Amersfoort en omstreken. Is uw iPhone 5s Achter camera defect? Wij kunnen uw iPhone 5s achter camera vervangen. Onze prijzen zijn de laagste van Amersfoort en omgeving en bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie.

Wanneer dient uw iPhone 5s back camera vervangen te worden?
  • iPhone 5s back camera defect
  • iPhone 5s back camera heeft geen goede beeld
  • iPhone 5s maakt geen scherpe foto’s

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 5s reparatie vakkundig verricht wordt. Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, waardoor wij de reparatie direct kunnen verrichten in onze winkel in Amersfoort terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel achter te laten, en deze op een latere tijdstip op te halen. In dat geval kunt u geheel gratis gebruik maken van een leentoestel. 

Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Voor klanten in de regio van Amersfoort, Hoogland, Soest, Soesterberg, Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Woudenberg, Scherpenzeel, Zeist, Baarn, Barneveld, Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede bieden wij geheel gratis een ophaal en retourservice aan.

Wilt u een vraag stellen? Neemt u dan hier contact met ons op.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop