Winkelwagen Geen producten

iPhone 6 Aan Uit Knop Reparatie

iPhone 6 Aan Uit Knop Reparatie
iPhone 6 Aan Uit Knop Reparatie
0 Reviews | Review toevoegen

iPhone 6 Aan Uit Knop Reparatie Amersfoort

€ 39,95
Prijs per reparatie

 

iPhone 6 aan uit knop Reparatie

Smart Repair Store is dé Smartphone reparatie winkel van Amersfoort en omstreken. Heeft u uw een iPhone 6 waarvan de aan uit knop defect is? Wij kunnen uw iPhone 6 aan uit flex vervangen. Onze prijzen zijn de laagste van Amersfoort en omgeving en bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie.

Wat houdt de iPhone 6 aan uit knop reparatie in?
  • De defecte iPhone 6 aan uit knop wordt vervangen door een nieuwe.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 6 reparatie vakkundig verricht wordt. Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, waardoor wij de reparatie direct kunnen verrichten in onze winkel in Amersfoort terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel achter te laten, en deze op een latere tijdstip op te halen. In dat geval kunt u geheel gratis gebruik maken van een leentoestel. 

Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Voor klanten in de regio van Amersfoort, Hoogland, Soest, Soesterberg, Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Woudenberg, Scherpenzeel, Zeist, Baarn, Barneveld, Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede bieden wij geheel gratis een ophaal en retourservice aan.

Wilt u een vraag stellen? Neemt u dan hier contact met ons op.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop