Winkelwagen Geen producten

iPhone 6 Scherm Reparatie

Apple iPhone 6 Scherm Reparatie Amersfoort
iPhone 6 Scherm Reparatie
1 Reviews | Review toevoegen
Apple iPhone 6 Scherm glas Reparatie Amersfoort
€ 69,00
Prijs per reparatie
 

 

iPhone 6 Scherm reparatie

Mobico Repair in Amersfoort is de speciaalzaak als het gaat om de iPhone 6 scherm reparatie. Heeft u uw iPhone 6 laten vallen, waardoor uw iPhone 6 scherm beschadigd is? Wij kunnen uw iPhone 6 scherm repareren. Dit doen wij door uw defecte iPhone 6 scherm te vervangen met een nieuwe. Bij deze reparatie wordt de gehele iPhone 6 display vervangen. Onze tarieven zijn de laagste van de regio Amersfoort en bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie.

 

iPhone 6 glas reparatie

  • Gebroken glas
  • Barst in het glas
  • Lijnen in het display
  • Zwarte inktvlekken 
  • LCD defect
  • Donker of geen beeld

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone 6 scherm vakkundig gerepareerd wordt. Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, waardoor wij de reparatie direct kunnen verrichten terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel achter te laten, en deze op een latere tijdstip op te halen. In dat geval kunt u geheel gratis gebruik maken van een leentoestel. 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij zijn gedurende onze openingstijden bereikbaar per:

033 466 91 00 
06 59 333 052
info@mobico-repair.nl

Sorteren op:

Review toevoegen
Mirjam Janssen - 16-03-2016 00:57

Nadat ik mijn telefoon had laten vallen ben ik na wat zoek werk op internet bij Smart Repair Store terecht gekomen. Even van te voor gebeld en kon meteen langskomen. Netjes van de voor duidelijke uitleg gekregen over de reparatie. Zeer klantvriendelijk, enthousiast, snel en vakkundig. Ik hoop niet dat het nodig is maar de volgende keer kom ik hier zeker weer.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop