Winkelwagen Geen producten

iPhone SE Aan Uit Knop

iPhone 5s Aan Uit Knop
iPhone SE Aan Uit Knop
0 Reviews | Review toevoegen

iPhone SE Aan/Uit knop reparatie

€ 39,95
Prijs per reparatie

 


 

iPhone SE aan uit knop Reparatie

Smart Repair Store is dé Smartphone reparatie winkel van Amersfoort en omstreken. Heeft u uw een iPhone SE waarvan de aan uit knop defect is? Wij kunnen uw iPhone SE aan uit flex vervangen. Onze prijzen zijn de laagste van Amersfoort en omgeving en bovendien ontvangt u ook nog eens 6 maanden garantie.

Wat houdt de iPhone SE aan uit knop reparatie in?
  • De defecte iPhone SE aan uit knop wordt vervangen door een nieuwe.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw iPhone SE reparatie vakkundig verricht wordt. Wij beschikken over een breed assortiment aan onderdelen, waardoor wij de reparatie direct kunnen verrichten in onze winkel in Amersfoort terwijl u geniet van een heerlijke bak koffie. U kunt er ook voor kiezen om uw toestel achter te laten, en deze op een latere tijdstip op te halen. In dat geval kunt u geheel gratis gebruik maken van een leentoestel. 

Heeft u geen tijd om zelf langs te komen? Voor klanten in de regio van Amersfoort, Hoogland, Soest, Soesterberg, Leusden, Stoutenburg, Hoevelaken, Nijkerk, Nijkerkerveen, Achterveld, Hoevelaken, Bunschoten, Spakenburg, Woudenberg, Scherpenzeel, Zeist, Baarn, Barneveld, Doorn, Driebergen en Wijk bij Duurstede bieden wij geheel gratis een ophaal en retourservice aan.

Wilt u een vraag stellen? Neemt u dan hier contact met ons op.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop