Winkelwagen Geen producten

iPhone SE Waterschade Behandeling

iPhone 5s Waterschade Behandeling
iPhone SE Waterschade Behandeling
0 Review | Review toevoegen
iPhone SE Waterschade Behandeling 95% slagingspercentage
€ 29,95
Prijs per reparatie
 


iPhone SE waterschade behandelingHeeft uw iPhone SE waterschade opgelopen?
Voor het uitvoeren van reparaties en waterschadebehandeling bent u bij Smart Repair Store aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met waterschade behandelingen kunt u er zeker van zijn dat uw toestel vakkundig wordt gerepareerd.

 Kom nu langs of bel voor een afspraak.
Is uw iPhone SE in het water gevallen (denk aan; wasbak, plas water, toiletpot of zelfs in de wasmachine) of is uw iPhone SE nat geworden doordat er drank overheen is gevallen of door zweet van het sporten of welk vorm van vochtschade er maar ook is ontstaan.(of het nou door water of door een ander vloeistof is ontstaan) Wij hebben een slagingspercentage van 95%.

Wat kunt u het beste doen:
Uw iPhone SE uitschakelen, tijdelijk in een luchtdichte zak plaatsen met vochtabsorberend materiaal (silicagel, vochtvreters, kattenbakkorrels of rijst). Wanneer deze bij ons is aangekomen, kunnen wij aan de slag gaan met het repareren en het behandelen van de iPhone met waterschade.

Wij begrijpen heel goed dat het verleidelijk is om te controleren of uw iPhone 5s nog werkt nadat het in contact is gekomen met water, maar dit bevorderd niet het leven van de iPhone SE . Zelfs als uw iPhone werkt nadat deze in het water is gevallen, kan het soms zijn dat door inwendig roest het toestel achteraf niet meer goed werkt en symptomen begint te vertonen.


Wij gebruiken speciaal apparatuur en hebben jarenlange ervaring met het redden van iPhones met waterschade. Uw iPhone wordt gerepareerd en uw data, foto's en video's kunt u allemaal behouden.

Wij ontvangen regelmatig klanten uit Amersfoort, Achterveld, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Spakenburg, Doorn, Driebergen, Hoevelaken, Hoogland, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Stoutenburg, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij zijn gedurende onze openingstijden bereikbaar per:

033 466 91 00 
06 59 333 052
info@smartrepairstore.nl

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop