Winkelwagen Geen producten

iPhone reparatie

Op zoek naar een iPhone reparatie? Wij zijn de specialist van Amersfoort, Nijkerk, Soest, Leusden Baarn, Bunschoten Spakenburg of Vathorst wat betreft het iphone repareren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw iPhone scherm vervangen of uw iPhone oplaadconnector repareren terwijl u erop wacht. Kortom, is uw iPhone defect? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Kies hieronder uw toestel voor de juiste iPhone reparatieiPhone-7-plus-reparatie
iPhone 7 plus repara..
iPhone-7-reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone-SE-reparatie-Amersfoort
iPhone SE reparatie ..
iPhone-6s-Plus-reparatie-Amersfoort
iPhone 6s Plus repar..
iPhone-6s-Reparatie-Amersfoort
iPhone 6s Reparatie ..
iPhone-6-plus-reparatie-Amersfoort
iPhone 6 plus repara..
iPhone-6-Reparatie-Amersfoort
iPhone 6 Reparatie A..
iPhone-5c-reparatie-Amersfoort
iPhone 5c reparatie ..
iPhone-5s-reparatie-Amersfoort
iPhone 5s reparatie ..
iPhone-5-reparatie-Amersfoort
iPhone 5 reparatie A..
iPhone-4s-reparatie-Amersfoort
iPhone 4s reparatie ..
iPhone-4-reparatie-Amersfoort
iPhone 4 reparatie A..

iPhone reparatie terwijl u wacht service

Dankzij onze ruime voorraad aan onderdelen kunnen wij uw iPhone reparatie uitvoeren terwijl u erop wacht. U kunt zonder afspraak bij ons binnen lopen voor een iPhone reparatie. Mocht u ook een afspraak willen maken, dan is dit uiteraard ook mogelijk.
 

iPhone opsturen voor reparatie

U kunt er ook voor zorgen om uw toestel naar ons op te sturen voor een iPhone reparatie. In dat geval kunt u uw toestel goed verpakt in een doos met luchtkussens of een andere zachte materiaal samen met een ingevulde verzend formulier naar ons adres in Amersfoort toe sturen. Op de verzendformulier kunt u invullen wat het defect is (bijvoorbeeld iPhone 6 scherm gebroken) Wij zullen uw iPhone gratis onderzoeken, u op de hoogte houden van de kosten voordat we het repareren, en vervolgens weer naar u toe sturen.
 

Waterschade behandeling

Heeft uw iPhone waterschade opgelopen? Ook daar hebben wij een reparatie voor. Onze ervaren reparateurs beschikken over professioneel gereedschap en hebben veel waterschade toestellen gerepareerd. In meer dan 90% van de gevallen kunnen wij uw toestel repareren. De kosten voor een waterschade onderzoek bedragen €29.95.
Bij waterschade aan uw iPhone raden wij aan om het toestel meteen uit te zetten, en vooral niet op te laden. Dit kan namelijk kortsluiting veroorzaken.
 

Mobiele Telefoon reparatie Amersfoort

Voor elke iPhone reparatie bent u bij Smart Repair Store Amersfoort aan het juiste adres. Of uw iPhone 5 niet goed oplaadt, of uw iPhone 6 plus scherm vervangen dient te worden omdat de display gebroken is of uw iPhone 4 homebutton is defect. Wij hebben voor elke defect de juiste oplossing. Ook voor een iPhone 6s scherm reparatie of een iPhone 6s plus waterschade bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Van te voor duidelijke prijzen.

Wanneer u bij ons uw iPhone laat repareren wordt u altijd van te voren ingelicht over de kosten. Zodoende weet u van te voor waar u aan toe bent. Wel zo makkelijk dus.
 


Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop