Winkelwagen Geen producten
Over ons

Wie zijn wij?
Mobico Repair is gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en de reparatie van smartphones en tablets van de merken Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Nokia, Huawei, Sony en LG. In 2003 zijn wij begonnen met de reparatie van kleine elektronica.  Sinds de opkomst van de smartphone medio 2009 zijn wij ons gaan specialiseren in  smartphones reparatie.

Waarom Mobico Repair?
Kwaliteit: De onderdelen die wij gebruiken zijn uitsluitend van topkwaliteit, bovendien geven wij maar liefst 6 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties.

Service: Omdat wij een ruime voorraad aan onderdelen kunnen wij in de meeste gevallen de reparatie verrichten terwijl u erop wacht. Mocht de reparatie langer duren dan bieden wij u geheel gratis een leentoestel zodat u toch verder kunt met u dagelijkse bezigheden.

Transparantie: Transparantie  is een belangrijk begrip voor ons, zo proberen wij de klant altijd zo goed mogelijk uit te leggen wat het defect is en hoe we dit willen gaan repareren. Ook werken wij met vaste prijzen die van te voren duidelijk met u worden afgesproken, zodat u niet voor een verassing komt te staan.
Wacht niet te lang met uw reparatie. Kom snel langs of bel 085 130 18 58 voor een afspraak!
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop